Effectieve mailings maak je sámen!

Natuurlijk: wij zijn experts in direct mail. Maar ú kent uw doelgroep. En ú weet wat u wilt bereiken. Daarom gaan wij voor optimale samenwerking. Vanuit onze oprechte betrokkenheid kunt u rekenen op creativiteit, betaalbaarheid en resultaat.

Wij begrijpen uw belang

Of de oplage van uw mailing nu 167 of 100.000 stuks moet worden, is ons om het even. Elke opdracht draait bij ons om één ding: een zo hoog mogelijke respons voor de klant bereiken.

Uw belang

Niet voor niets komen zowel regionale ondernemers als grote multinationals steeds weer bij ons terug. Al sinds 1993 denken wij met onze klanten mee, van print- en handwerk tot fulfilment. Wij begrijpen uw belang!

Totaaloplossing

Elke mailing beschouwen wij als een unieke puzzel. Hoe perfectioneren we de database? Wat is voor dit doel de ideale mailingvorm? Welk postbedrijf is hiervoor de beste keuze? Ook voor uw wensen vinden wij de meest efficiënte totaaloplossing.

Persoonlijk

Samenwerken betekent voor ons ook prettig en persoonlijk contact. We zijn en blijven een familiebedrijf! U krijgt één vaste contactpersoon en een direct nummer. Wij zien onszelf als specialistisch verlengstuk van uw organisatie.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Kom eens brainstormen!
U krijgt een totaalplaatje op maat voor optimaal rendement.

Bel vrijblijvend 0299 – 68 2000 of mail naar info@globalmail.nl.

Tot ziens!